Областният съюз на земеделските кооперации от област Силистра поздравява Велика Славова – председател на Земеделска кооперация ”Нива-93” в село Професор Иширково с нейния 70-годишен юбилей.
В продължение на 25 години като председател на кооперацията, с компетентен професионален агромениджмънт Велика Славова успя да съхрани и развие кооперативното дело и чрез диверсификация на селскостопански производства в условията на европейските изисквания доказа, че кооперацията има бъдеще и е фактор за социално-икономическото и устойчиво развитие на населеното място.
Навсякъде, където е работила и работи днес Велика Славова проявява професионализъм, всеотдайност, изключително чувство за отговорност, взискателност, приятелство, взаимопомощ и екипност в своята и обществената дейност.
Бъди все така жизнена, енергична, всеотдайна съпруга, майка и любима баба на своите внуци! Сърдечно те поздравяваме с юбилея и ти пожелаваме здраве, щастие, бодър дух, благоденствие и успехи на кооперативното поприще! Да има безброй поводи за усмивки и положителни емоции, все така заобиколена от любими хора и приятели!

Честит юбилей! Весел празник! Наздраве!

УС и КС на ОСЗК Силистра
Кирил Боянов, председател на ОСЗК